Utazási feltételek

Megrendelés

Az eseti különjárati személyszállításra vonatkozó szerződés a megrendelő írásbeli megrendelésével (honlapon található megrendelés űrlap kitöltésével vagy e-mailben), valamint a megrendelés visszaigazolásával jön létre. A szerződés tartalmát a megrendelésben és visszaigazolásban foglalt adatok képezik.

Lemondás

A megrendelést kötbérmentesen lemondani belföldi út esetében a kiállás időpontját megelőzően 24 órával, külföldi út esetében a kiállás időpontját megelőzően 72 órával van lehetőség. A megadott határidőkön túl, későn történő lemondás esetén az adott jármű minimum díja beföldi út esetén (4 óra), míg külföldi út esetén (9 óra) kerül kiszámlázásra, valamint a fuvarozó esetlegesen addig felmerült költségei (pl. előre megvásárolt autópálya matrica, szállás, kompjegy, stb.). Lemondást kizárólag írásban (levélben vagy e-mailben) fogadunk el.

Feltételek és kondíciók

· Minimum 12 óra időt kérünk az online megrendelések feldolgozására.
· Amennyiben 24 órán belüli megrendelést szeretne küldeni, kérjük hívja az ügyeleti telefonunkat: 06 20 92 92 722.
· Bár mindent megteszünk, hogy sofőreink pontosan érkezzenek, kérjük megértésüket az olyan tőlünk független körülményekből adódó esetleges késések miatt, ami ellen nem tudunk tenni.
· Sofőreink biztonságosan és az adott körülményeknek, valamint a KRESZ szabályaink megfelelő sebességgel közlekednek.
· Megrendelő felelős a gépjárművön keletkezett minden olyan külső és belső sérülésért, amit az utasok okoztak a szolgáltatás nyújtása alatt. A teljes helyreállítási, javítási költséget a Megrendelő köteles megfizetni.
· Esetenként a VIPminibus.hu követelményeinek megfelelő, azonos minőségű szolgáltatást nyújtó alvállalkozókat alkalmazhatunk.
· Email címének megadásával felhatalmaz minket, hogy emailben megkeressük, azonban megígérjük, hogy harmadik félnek az email címét nem szolgáltatjuk ki.
· Amennyiben a megrendeléstől eltérően többlet teljesítés történik (km vagy óra), az extra igénybevétel díja is felszámolásra kerül az árajánlatnak megfelelően.
· A gépjármű és a sofőr változásának jogát fenntartjuk.
· Söfőreink az általuk legmegfelelőbbnek tartott útvonalon közlekednek, kívéve, ha a Megrendelő a megrendeléskor külön nem jelezte útvonaligényét.
· A fent nem szabályozott kérdésekben a PTK vonatkozó rendelkezései irányadóak.