Privát út

repter

VIP személyszállítás az Ön igényeire szabva. Ha van elképzelése, hogy hová szeretne utazni, mi igyekszünk mindenben megfelelni ennek. Legyen szó nyaralásról, festői tájakról, városokról, kultúr programokról vagy akár gasztronómia kínálta örömökről. Mi partnerek vagyunk ennek lebonyolításában.

Kérek ajánlatot!
exkluzív minibuszbérés sofőrrel

Mercedes V-Class minibuszainkban ingyenes WiFit biztosítunk utasainknak.

vip személyszállíáts egyéni igények szerint

Sofőrjeink mindig elegáns öltözékben végzik munkájukat.

kisbuszbélrés sofőrrel

Minden járművünkben ajándék palack ásványvízzel kínáljuk meg utasainkat.

luxus mikrobuszbérlés sofőrrel

Internetes forgalomfigyelés, hogy mindig a leghatékonyabban elérje úti célját.

Népszerű úti célok

Dunakanyar (Esztergom - Visegrád - Szentendre)

Egy egésznapos program során megcsodálhatja a Dunakanyar rejtett kincseit, mint például az esztergomi bazilikát, a visegrádi várat, Szentendre romantikus városkáját, számos egyedi panoráma megcsodálása mellett.

Bortúrák - Badacsony, Tokaj, Villány, Eger, Etyek

Sofőrös elegáns minibuszainkkal exkluzívvá teheti kulináris túráját, és hátradőlve élvezheti a borok adta emelkedett hangulatot. Akár több pincészetet is meg tud látogatni egy napon belül, mi pedig az utazást töltjük meg profizmussal és kiemelt kedvességgel.

Balaton

Az év bármely szakában találhat kikapcsolódási lehetőséget a Balatonnál. Lenyűgöző táj, szabadidős programok, fürdőzés és kulináris élvezetek egyaránt.

Pusztaprogram

Lovasbemutató, magyar ötösfogat, sétakocsikázás, istállólátogatás és magyaros lakoma. E programok mindegyikének részese lehet egy pusztaprogram során, amely igazi kuriózumként van jelen hazánkban.

Bécs

Nyugat-Európa kapuja turistacsalogató kínálatával többnapos kirándulásra is elegendő látványosságot és élményt nyújt.

Prága

Gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Történelmi központját az UNESCO 1992-ben a Világörökség részévé nyilvánította.