SzolgáltatásainkReptéri transzfer

Időjárás, forgalmi fennakadás, járatkésés számunkra nem probléma. Bízza reptéri transzferjét a VIPminibus csapatára!

Tovább

Üzleti út

Üzleti találkozója, gyárlátogatása vagy tárgyalása lesz? Exkluzív, luxus körülmények között szeretne utazni Ön és fontos vendége, hogy a lehető legtöbbet hozzon ki napjából? Professzionális szolgáltatásunkkal igyekszünk minden mércének maximálisan megfelelni.

Tovább

Konferencia és rendezvény

Bízza rendezvénye szállítási feladatát egy profi csapatra! Akár több száz résztvevő szállítását is vállaljuk kimagasló minőségben. Igény esetén a személyszállítás megszervezésben is segítséget nyújtunk.

Tovább

Városnézés

Egyedi, elegáns környezetben szeretné megnézni Közép-Európa talán legszebb fővárosát? A VIPminibus ezt nyújtja Önnek és utastársaink.

Tovább

Esküvői szállítás

Egy különleges nap, amiről biztosan megvan az elképzelése. Egy biztos: a VIPminibus a legjobb szakmai tudását fogja Önnek nyújtani ezen a napon.

Tovább

Privát út

Utazást tervez Magyarországra vagy Európába? Ha fontos a pontosság és a minőségi személyszállítás egyedi útja során, mi partnerek vagyunk a megvalósításban.

Tovább

Delegáció szállítás

Luxusautókkal és minibuszokkal vállaljuk diplomaták, delegációk vagy nagykövetségek exkluzív, protokoll szállítási feladatait.

Tovább